Bestuur Stichting Rimpelingen

Het bestuur is samengesteld uit een combinatie van professionals uit de zorgsector, de cultuursector en financiën, met ieder jaren ervaring in hun vakgebied. Het zorgt ervoor dat de artistieke integriteit en onafhankelijkheid die voor een culturele organisatie wezenlijk zijn, wordt gewaarborgd. De Governance Code Cultuur, de Code Culturele Diversiteit en de Fair Practice Code zijn concrete richtsnoeren voor het bestuurlijk handelen.

Voorzitter Mieke Reynen (rechtsboven) is sinds 2005 toezichthouder en bestuurder van met name grotere zorginstellingen. Ze is tevens docent en consultant op het gebied van gezondheid en management, en commissaris bij een woningcorporatie.

Secretaris Han Eygenraam (linksboven) heeft in de afgelopen decennia gewerkt als directeur en bestuurder van culturele en kunsteducatieve instellingen. Hij is adviseur en aanjager van innovatie in het cultuur- en cultuurparticipatiebeleid.

Penningmeester Lia Westerweele (rechtsonder) was controller (toezichthouder op financiën) en bedrijfseconomisch adviseur bij SMWO (Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio), waar zij werkzaam was sinds 1989. Sinds 2022 is ze met pensioen.

KvK: 81737653
BTW-nummer: NL862201470B01
Tel.: 06 24880926 (Joyce Pijnenburg)